Cerca en aquest bloc

15 de nov. 2016

Paraules...

Cliqueu a la imatge per veure-la més gran

L’Orquestra Integrada és un projecte impulsat per Queralt Prats (ARTransforma), que aplega joves amb i sense diversitat funcional en un procés creatiu i humà transformador. Una oportunitat única per tots, joves, professionals, voluntariat i famílies de trobar-se i crear quelcom col·lectiu i significatiu. 
El concert que faran aquest any incorpora dansa integrada, coral i narració. Es tracta d'una posada en escena amb 96 instrumentistes i 14 ballarins (31 dels quals amb diversitat funcional), 120 cantants de 14 nacionalitats diferents i Màrius Serra a la narració. L'obra es presentarà el proper 26 de novembre, a les 12:30h., a la sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona. 
L'orquestra i el grup de dansa estan formats per membres del Centre d'Educació Especial Tramuntana, dels Centres Ocupacionals Bogatell, La Marina d'ASPROSEAT i 1981 d'ASPROSEAT, de l'Orquestra de corda de l’Escola de música Aula7, l'Orquestra Picolina de l’Escola de Música Àngels Casas, i també joves inscrits de manera individual (una desena de músics amb diversitat funcional i cinc ballarines), així com voluntaris en diverses tasques de suport i accessibilitat. 
Paraules, l'obra que es presenta, és el resultat del treball cooperatiu de tots els participants esmentats anteriorment: des de les coreografies i el treball musical fet amb el percussionista Santi Carcasona i el coreògraf Jordi Cortés, passant per les cançons escrites pel Barcelona English Choir, Maria Blanco i Antonio Centeno, els textos de Màrius Serra, o la partitura composta per Albert Gumí. Tot sota la direcció artística de Queralt Prats.
Us deixem amb el vídeo promocional d'aquest espectacle.